Upisuješ jednom. Posle stoji na svakom zahtevu koji pošalješ.
Ostavi prazno ako je isto kao ime radnje.
Podaci ostaju na ovom uređaju, u pregledaču. Ne šalju se nigde dok ti ne napraviš zahtev.